Personal

Fem kompetenta medforskande pedagoger och en fantastisk kock möter ditt barn på Hovet.

Vår personal tycker om att vara ute i naturen, spela och sjunga, rita, måla och spela teater. Att kunna skratta på jobbet är något vi sätter högt. Det betyder oerhört mycket att personalen har kul tillsammans för då går hela verksamheten i positivitetens tecken.

Vill du bli en del av Hovet?
Skicka gärna in en spontanansökan! jobb@hovet.org

Stäng >>
sandbox

Cecilia Gröning

Jag heter Cecilia Gröning men kallas för Cissi här på Hovet.
Arbetar som förskolechef och har varit anställd här sedan 1993 och fortfarande känns varje dag lika rolig och utmanande!

Det är viktigt att erbjuda barnen en trygg, rolig och stimulerande omsorg. Verksamheten ska utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.
Det är viktigt att hålla oss uppdaterade på nya forskningsrön och att följa Skollagen och Förskolans läroplan i barnens utforskande och lärande

Jag är kreativ och har tillsammans med de lite äldre barnen alltid nya projekt på gång. Jag spelar gärna en trudelutt på gitarren när jag inte målar, bygger eller berättar en historia.
Att skratta och ha roligt tillsammans med barn, personal och föräldrar är det bästa med arbetet.

Att höra barn leka och skratta, det är lycka!

Carola Lindén

Mitt namn är Carola Lindén och jag är anställd som barnskötare sedan augusti 2011, men har jobbat inom yrket sedan 2002.

Jag ser förskolan som en mötesplats för olikheter.
Det är viktigt att alla känner att de får en trygg och stimulerande miljö hos oss på Hovet.

Jag gillar att tiillsammans med barnen vistas utomhus och tar gärna vår buss och åker iväg på ett litet äventyr för att utforska vår närmiljö.

I vårat vattenrum utmanar jag gärna barnen i deras nyfikenhet att experimentera med vatten.

 

Sanna Gustavsson (Föräldraledig)

Jag heter Sanna Gustavsson och jobbar som förskollärare här på Hovet.
Förskollärare har alltid varit ett mål jag velat uppnå och 2012 var jag färdig med min utbildning och började min anställning på Hovet.

Att jobba som förskollärare tycker jag är väldigt roligt och utmanande och man vet aldrig hur dagen kommer att bli vilket är underbart!
Lyssna på barnens funderingar och utmana dem i deras intressen för stunden är något som är viktigt för mig.
De yngsta barnens utveckling och lärande är något jag brinner lite extra för.

 

Britt Bylund

Jag heter Britt Bylund. Jag jobbar, sedan augusti 2017, som barnskötare här på Hovet

Jag vill medverka till att Förskolan ska vara Rolig, Trygg och Lärorik. Att barnen ska känna Glädje och utveckla sin nyfikenhet och lust att leka och lära, genom uppmuntran och utmaningar i tex sång, rim o ramsor, rörelse, ute i naturen.
Ja, i allt vi gör i vardagen.

Att få skratta och busa är också viktigt!

Barnen ska tycka det är roligt att gå till Förskolan!

 

Rosina Franzén

Jag heter Rosina Franzén och är anställd som kock på Hovet sedan augusti 2016.

Har arbetat som kock i ca 10 år och även varit ansvarig i delikatesser i matbutik. Jag brinner för mitt yrke och att laga mat till barn är superkul.
Att laga näringsrik mat från grunden är självklart.

Jag försöker variera mig mycket och lagar mat från världens alla hörn. Ibland har vi uppskattade temadagar där vi får uppleva nya spännande smaker från buffébordet.

Vi gör också ”bondebesök” då vi får se hur det går till på närliggande gårdar ex. plocka morötter direkt från gärdet och sedan laga något gott av det vi själva plockat.

Jag lagar vegetariskt och soppa 1 ggr/vecka och bakar det mesta brödet själv. Här serveras mycket frukt och grönt och svenskt kött är viktigt samt närodlat efter säsong.

Mat ska vara kul!

 

Susanne Kilander

Jag heter Susanne Kilander och arbetar som vikarierande förskollärare på Hovet.

Ju längre jag jobbat i förskolan ju mer känner jag vikten av att vara en närvarande vuxen för barnen. Min upplevelse är att allt i samhället går så fort och snabbt idag och många gånger hinner vi inte på djupet lyssna på varandra.
Därför tycker jag att min roll som pedagog till stor del är att finnas närvarande, se, lyssna och samtala med barnen.
När vi stannar upp och lyssnar får vi verkligen tillgång till barnens tankar, funderingar och klokskap.
Dessutom tycker jag att det är viktigt att vara en tydlig vuxen ledare. Barn har inte skaffat sig all erfarenhet än och med varm handledning vill jag finnas till för att visa hur man socialiserar med andra och hur man kan göra för att samspela på så bra sätt som möjligt.
När vi tillsammans lägger en bra grund för trygghet och självkänsla, blir det så mycket lättare att fylla på med både faktakunskap och roligheter.

Ja så ser jag på mitt arbete med barnen!

 

Marie Grandin Edoff

Jag heter Marie Grandin Edoff och arbetar som biträdande förskolechef/ förskollärare.

Att vara en närvarande vuxen, lyhörd, flexibel och medupptäckare är något jag tycker är viktigt, men även att se varandras olikheter som en tillgång. Det är också viktigt att vi alla känner trygghet och har roligt tillsammans för ett livslångt lärande. Det är viktigt att utmana barnen och samtala, lyssna på deras funderingar och utmana dem i deras intressen.

Jag tycker det är både roligt och stimulerande, men även viktigt att hålla mig uppdaterad kring min profession för att på bästa sätt forma en verksamhet som är up to date gentemot de styrdokument vi har att förhålla oss till.

Vi ska alla känna glädje inför att komma till vår verksamhet där vi tillsammans lär för livet!