Personal

Fem kompetenta medforskande pedagoger och en fantastisk kock möter ditt barn på Hovet.

Vår personal tycker om att vara ute i naturen, spela och sjunga, rita, måla och spela teater. Att kunna skratta på jobbet är något vi sätter högt. Det betyder oerhört mycket att personalen har kul tillsammans för då går hela verksamheten i positivitetens tecken.

Stäng >>
sandbox

Cecilia Gröning

Jag heter Cecilia Gröning men kallas för Cissi här på Hovet. Jag arbetar som förskolechef och har varit anställd här sedan 1993 och fortfarande känns varje dag lika rolig och utmanande!

Jag är kreativ och har tillsammans med de äldre barnen alltid nya projekt på gång. Jag spelar gärna en trudelutt på gitarren när jag inte målar, bygger eller berättar en historia. Att skratta och ha roligt tillsammans med barn, personal och föräldrar uppskattar jag.

På fredagarna rör jag gärna om i grytorna i Hovets kök.

Carola Lindén

Mitt namn är Carola Lindén och jag är anställd som barnskötare sedan augusti 2011 men har jobbat inom yrket sedan 2002.

Jag ser förskolan som en mötesplats för olikheter. Det är viktigt att alla känner att de får en trygg och stimulerande miljö hos oss på Hovet.

Jag gillar att tiillsammans med barnen vistas utomhus och tar gärna vår buss och åker iväg på ett litet äventyr för att utforska vår närmiljö.

I vårat vattenrum utmanar jag gärna barnen i deras nyfikenhet att experimentera med vatten.

 

Sanna Gustavsson

Jag heter Sanna Gustavsson och jobbar som förskolärare här på Hovet. Jag är ganska nyutbildad förskolärare och tog min examen januari 2012. Min anställning här på Hovet började jag direkt efter min examen i Januari. Hann bara jobba till slutet av Mars då jag gick hem för att få barn, var sedan mamma ledig till April 2013.

Att jobba som förskolärare har länge varit ett mål i livet som jag velat nå. Eftersom jag alltid vetat att det är med barn jag vill jobba. Jag tycker om att vara ute mycket med barnen och att tillsammans utforska naturen på olika sätt. Jag tycker också att det är viktigt att lyssna på barnen för att kunna jobba vidare med vad som fångar deras intresse just då.